Mijn boek

E-mail Afdrukken PDF

Het is sowieso geen pretje als je partner verdachte is in een rechtszaak, maar als hij verdachte is in de grootste rechtszaak die de Nederlandse geschiedenis kent, dan gaat het toch echt een stapje verder. De ‘voorkant’, de door de media dik aangezette, zichtbare kant van deze rechtszaak, die kennen jullie wel. Want na al die mediagekte… wie heeft er niet gehoord of gelezen over "de zaak Holleeder"??

Maar wat als je door het mega-apparaat van de overheid, het ministerie van justitie, wordt neergezet als de grootste medeverdachte in deze zaak, terwijl je onschuldig bent en aan het einde van de rit zwart op wit, bewezen en onderbouwd, bent vrijgesproken?? Ben je dan af van alle ellende en kun je zorgeloos verder gaan met je leven zoals dat was VOORDAT je tot verdachte werd gebombardeerd? Of ben je de rest van je leven verdoemd?

Met dit boek wil ik laten zien wat een gebeurtenis als dit met een slachtoffer doet. Want een slachtoffer ben je, je bent immers onschuldig! Maar ik laat ook zien hoe het is om de partner te zijn van degene die dit overkomt, want ook die treft alle ellende. De absurde gebeurtenissen die we hebben mee gemaakt, de emoties die vrijkwamen... Ik wil een beeld geven van dat deel waar door een buitenstaander zo gemakkelijk aan voorbij wordt gegaan.
YOU ARE HERE: Mijn boek