Tanja: Hoi Priscilla

Ik kwam toevallig op je website nadat ik zag dat je via facebook bevriend bent met Roy S. Ik ga je boek zeker bestellen. Lijkt me een super goed boek. Gaat me de koffer in op vakantie. Hele mooi website en heel veel succes. Groetjes Tanja

donderdag, 16 juni 2011

Kim Bartelsman: Reactie

Goeiemorgen Priscilla,

Ik zou je nog laten weten wat ik van je boek vond :)
Ik heb natuurlijk ook het spektakel over de Holleeder zaak hier en daar meegekregen via de media. En wie niet? Ik wist alleen niet dat jij er zo dicht bij betrokken was. Vandaar dat ik geinteresseerd was dat je een boek had geschreven en een andere kant van die zaak naar buiten bracht. Ik heb je boek vrijwel in 1 keer uitgelezen want het leest heel makkelijk ,en je schrijft ook met vleugje humor! Je geeft heel goed de feiten aan en dat maakt jou verhaal zo realistisch ... geen bla bla verhaal wat heel erg geromantiseerd wordt maar gewoon BAM zoals het is!
Maar wat moet jij door een hel zijn geweest in die tijd! Respect hoor! Je man bijstaan die onschuldig is en ook nog de zorgen voor je kind! Dat tuigt van een sterke personality! En een groot compliment voor je moeder die altijd achter jou en je gezinnetje heeft gestaan.
Vind het super duper dat het nu heel goed met je gaat en wens je ook keiveel succes in alles wat je doet en gaat doen!! Ga je verder met boeken schrijven? (wat dat kan je nl goed hoor, vind ik dan :))
Nou, ik heb zelf onderhand een heel boekwerk afgeleverd bij je LOL
dus ik ga maar afsluiten.

vele groetjes uit Uden,
Kim xx

PS heb verder geen oordeel over de zaak Holleeder en alles wat er bij betrokken was daarvoor stond en staat het te ver van me af. Vond mr Holleeder altijd wel een knappe vent! stoer en robuust! :)

dinsdag, 14 juni 2011

Marja van Zanten: Het boek

Lieve Priscilla,

Fijn dat ik vorig jaar op 14 oktober 2010 tijdens het Try out Festival inLeiden jou boek overhandigd kreeg. Ik ben geen lezer, maar zo tussendoor entijdens mijn fietsvakantie heb ik je boek gelezen. Je bent een speciaal mensmet een bijzondere gave. Een vrouw die op het juiste moment op de juisteplaats is gkomen en dat heb je waar gemaakt. Ik lees en voel veel kracht engeloof in jezelf en Marcel om dit te doorstaan. Velen zullen het je nietnadoen. Marcel zal wel erg trots op je zijn. Je kunt goed schrijven en hetheeft waarschijnlijk geholpen deze periode te verwerken. Erg belangrijkwanneer verder wilt. Je schrijft dat je het erg jammer vindt dat je in deperiode dat je Marcel wilde bijstaan weinig tijd aan je zoon Keanu konbesteden. Op 6 mei en 3 juli 2009 is Keanu mee geweest naar de rechtbank, dezedagen en je boek geven volgens mij, en natuurlijk heel veel praten, duidelijkweer waarom zijn moeder op dat moment minder tijd voor hem had, toch? Ik wens je alle succes van de wereld,met je gezin en met alle aktiviteiten die onderneemt. Van een andere creatieve geest,liefs Marja

dinsdag, 14 juni 2011

Debbie van de Rijt: Respect!

Goedemorgen Priscilla,

Ik heb gisteren in 1 keer je boek uitgelezen. Respect hoor meisje hoe je dat toch maar hebt gedaan! Heb ook wel gelachen om sommige stukjes ( contactlenzen).

Laat je niet gek maken daar in Amsterdam hè ;)

Liefs Deb xxx

dinsdag, 15 maart 2011

Marianne: Website

Lieve Priscilla,

Je hebt niet voor niets zo hard aan je site gewerkt vandaag; het resultaat mag er zijn! Heel mooi gedaan!!! X

dinsdag, 01 maart 2011

Sylvana: helemaal Toppie!

Hey Priscilla,

Zie er helemaal top uit joh je website!!!!!!

dikke kus,

Sylvana (van Dave)

dinsdag, 01 maart 2011

Priscilla Jourdan: BEDANKT

Wat een warm bad om zoveel leuke en lieve reacties te krijgen. Dank jullie wel voor jullie support! En een extra dikke kus voor mijn mama. I love her!

vrijdag, 25 februari 2011

Mama en Kirstin: Prachtig

Lieve Priscilla,

 

Wij zitten hier tijdens de lunch jouw site te  bekijken. Die ziet er goed uit zeg! Kirstin vindt de zoetwaterparelarmband prachtig! En je boek had ze ook in een adem uit.

Tot snel weer!

Liefs je mama en Kirstin (en een slapend Roosje)

vrijdag, 25 februari 2011

Petra : Je Boek

Hier gisteren het boek gekocht en ook in 1x uitgelezen.

Wat een verhaal zeg, je bent een Topper hoor, wens je veel succes met je eigen ontwerpen en veel liefde voor jullie 3 samen

vrijdag, 04 februari 2011

Simoon: Boek gelezen

Hello hello

Nadat ik de vriendin had gelezen en jouw intervieuw erin zag staan, dacht ik hmm bijzondere vrouw.

Dat boek wil ik wel eens lezen.

En nu is het er van gekomen, ik heb het in 1 keer uitgelezen.

ik kon het gewoon niet van mij wegleggen, wat heb jij een leuke schrijfstijl!

Ik zal deze site zeker volgen en je taste for fashion is te gek!

Ga zo door meis

Groetjes Simoon

maandag, 03 januari 2011

Ab: In één ruk uit!

Hi Priscilla,

Het is er vanmiddag dan toch van gekomen, ik heb je boek gelezen! Ik kan je zeggen, het was in een ruk uit, ik ben mijn bank niet afgekomen Wink. Respect hoor, voor wat je allemaal hebt moeten doorstaan. En Marcel, vanzelfsprekend ook, niet te vergeten!

Ik ben verder helemaal niet zo op de hoogte van die hele "Wallen-business" maar je hebt toch een aardig inkijkje weten te geven. En ja, de dwalingen van justitie zijn ondoorgrondelijk zoals we zo langzamerhand wel weten. Het zijn natuurlijk navelstaarders eerste klas, zoveel is wel duidelijk. Beschermd door een bijkans ondoordringbaar log overheidsapparaat. Het interesseert ze blijkbaar ook weinig hoeveel inpact hun acties nog steeds hebben, ook lang nadat zoals bij jullie, vrijspraak is gevolgd. Trieste constatering en daarom ook veel bewondering voor jullie volharding en optimisme, ondanks alles! Het is ook tekenend dat je, zoals bij Fred Teeven, al blunderend de weg naar boven in kunt slaan. Via de Tweede Kamer richting Staatssecretaris. Tja, het kan verkeren in dit Plopsaland;) Ben trouwens bij dat ik die Yilmaz niet ben. Die komt er echt af als de eerste de beste nono....

Anyway, ik vond het toch aardig om je even mijn, weliswaar korte, mening te geven over je boek. Ik hoop verder dat het goed met jullie blijft gaan, ik zal jou in ieder geval met plezier blijven volgen op Twitter.

Groetjes, Ab xx

dinsdag, 28 december 2010

AJ: T-shirts

Hi Priscil!

 

Strakke site en geweldige prestatie van je, maaruh....

zijn die t-shirts er maar in één maat? ;-)

 

Ciao ciao, x,

AJ

zondag, 14 november 2010

wendyvanwijk: Ongelooflijk

Ineens kom je via via op Twitter @Gangsterliefje tegen.....geintrigeerd door je avatar blijkt er een ontzettend lieve en stoere meid achter te schuilen. Ik heb je boek gisteravond in 1 keer uitgelezen (wel balen dat het badwater behoorlijk koud werd, wat ik eerst niet eens in de gaten had. Snel nestje ingedoken om verder te lezen en toen ik was ik al ver over de helft).

Een vrouw (wat! een moeder! en wat voor een!) met ballen ben je en daar houd ik van. Grappig dat toen ik zat te lezen erachter kwam dat je de allerkleinste galerie van de wereld bestiert, ik probeer ook zoiets zeg maar.

Priscilla, ik bewonder je voor alle moed /lef / neusindewindenalleskomtgoedideemaarniethelemaalovertuigdofhetzoisinderdaad en niet te vergeten alle liefde die je hebt voor Marcel, en ben blij dat ik je (in de social media dan weliswaar) heb mogen ontmoeten, als ik A'dam weer eens passeer dan kom ik ff langs voor een borrel!

Kus Wendy en veel geluk jullie 3-en

dinsdag, 26 oktober 2010

Remco Doeve: lees het boek...

Ineens kom je via via op Twitter @Gangsterliefje tegen. Zie je daarbij een opvallende ava (foto). Maakt nieuwsgierig dus zoek je verder. Blijkt dit Priscilla Jourdan te zijn. We hebben een aantal gemeenschappelijke ‘volgers’ op Twitter en zo kom je in contact. Blijkt Priscilla ook nog eens gezellig te twitteren en dan is contact snel gelegd. Maar de nieuwsgierigheid blijft. Tenslotte kent Priscilla mensen die we doorsnee alleen vanuit de media kennen. Is ze ook nog eens betrokken geweest bij zeer spraakmakende rechtszaken. Tja, dan wil je weer weten. Daarom besloten het boek van Priscilla te bestellen.

Het boek leest makkelijk weg. Het geeft een duidelijke blik op hoe Priscilla als betrokkene zelf alles heeft ervaren. Want aan de buitenkant, tja, dan hebben we onze mening snel klaar: want waar rook is, is vuur tenslotte. Priscilla beschrijft in detail haar persoonlijke betrokkenheid bij wat haar partner Marcel heeft meegemaakt. Van arrestatie tot aan vrijspraak. Priscilla blijkt een enorm doorzettingsvermogen te hebben. Een vechter, een winnaar. Het draaiend houden van het gezin, het bedrijf leiding geven en altijd weer aanwezig zijn bij de zittingen. Een ‘gewoon’ mens zou er allang aan onder door zijn gegaan. Priscilla is kortom een krachtige en ondernemende vrouw, die doet waar veel mensen alleen van dromen of juist hun oordeel snel klaar hebben.

Lees het boek en beoordeel zelf.

 

woensdag, 15 september 2010

MC: Achter iedere succesvolle man....

Achter iedere succesvolle man....Staat een STERKE vrouw!  ;)

dinsdag, 14 september 2010

yttje77: Hallo Priscilla

Hallo Priscilla,

knap van je dat je in een moeilijke periode zo een positieve draai eraan hebt kunnen geven. Ik las een interview over je net via ZE.nl. En ik ben benieuwd naar je boek, misschien dat ik deze week de boekwinkel inloop. Dat vind ik heerlijk soms kan ik daar wel een uur rondneuzen  en niks kopen uiteindelijk.

Maar jou boek gaat 100% mee naar huis.

vrijdag, 03 september 2010

Jochem Lub: Prachtig

Dan kom je iemand tegen op twitter met de naam gansterliefje..........al trok dat meteen mijn aandacht, alleen de naam is al leuk, ik had nog geen link met jouw boek, sterker nog is wist niet eens dat het bestond!

Zoals afgesproken: ik heb je boek gelezen. Ondanks dat mijn verwachtingen heel anders waren dan de inhoud van het boek, was dit een boek vol passie, liefde, vertrouwen en vriendschap. Dit boek is zo sterk in zijn eenvoud en vertelde me al heel snel hoe speciaal jullie band is!

Wat hebben jullie en wat heb jij een boel moeten doorstaan! Ik heb diep respect voor jullie verhaal, jullie liefde en gun jullie, zeker nu, een mooi en rustig leven waarbij jullie van elkaar kunnen genieten met veel passie en vriendschap!

You rock!

Jochem

woensdag, 25 augustus 2010

Regina: Was er even stil van

Na het lezen van je boek moest ik het even laten bezinken. Ik heb al veel non-fictie verhalen gelezen, maar dit kwam wel even heel dichtbij. Niet alleen omdat we je kennen, maar omdat het zich gewoon hier in Nederland heeft afgespeeld!

Hevig verontwaardigd besprak ik alle misstappen van Justitie met mijn man. We waren het er allebei over eens; het is in één woord schandalig hoe er met Marcel gesold werd. Om over die Teeven nog maar te zwijgen, wat een MF! Ons vertrouwen in het rechtssysteem heeft wat dat betreft wel een deuk opgelopen...

Daarentegen is je boek vooral een ode aan de liefde en het laat zien dat de liefde uiteindelijk alles overwint. Het was wat dat betreft heerlijk om te lezen en ik weet zeker dat hoe moeilijk het soms nog is of lijkt, jij en Marcel zullen er samen altijd weer bovenop komen! Alle liefde en geluk wensen wij jullie, samen met Keanu natuurlijk. Liefs uit 023!

maandag, 19 juli 2010

Cindy Isabel Tervoort: Boek

Hiya Priscilla,

Ik heb je boek in één adem uitgelezen!!!

Je schrijft helder en duidelijk en ook nog eens alsof ik het allemaal zelf meemaak!!!

Ben je van plan om meer boeken te schrijven? Je hebt tenslotte een aangename schrijfstijl.... Soms heb je boeken waar niet doorheen te komen is!!!!

 

woensdag, 14 juli 2010

monja: reactie op boek

Heb net je boek uit en heel eerlijk, ik vind het jammer dat ik "het uit heb".  Ben de hel tijd geboeid geweest door de kracht en vechtlust. Ik vond het tevens een mooi liefdesverhaal (snif) waar kom je dat nog tegen!  Hut ab. 

xxx Monja

zondag, 11 juli 2010

Fatmawati: In 3 uur uitgelezen!

Je boek is een echte pageturner! Kon m niet meer wegleggen toen ik eenmaal aan het lezen was.

 Kiss x

donderdag, 08 juli 2010

assie: hai

Hoi Pris

 

Je heb het maar mooi ff geflikt he je site ziet er fantastisch uit en de spulletjes oooh im loving it already ihihih

Je doet het top

 

Dikke kus

Assie en Pim en natuurlijk de kids

donderdag, 24 juni 2010

kimvanbekkum: shirt besteld :)

T-shirt besteld.... heeeeeel benieuwd! TE LEUK!

woensdag, 23 juni 2010

Kim: Looks good!!

Site in 1 woord: Klasse....

 

dinsdag, 22 juni 2010

Denise Redwood: een titel

Hey meis! Wat ben je toch ontzettend top! Als we gaan paardrijden, neem ik jouw boek mee, want dat moet natuurlijk wel eerst gesigneerd worden. Altijd gezellig met jou op Twitter. C ya! XXX

vrijdag, 18 juni 2010

Priscilla Jourdan: @allemaal

Wat geweldig al die reacties. De feedback is echt heel fijn.

Op- of aanmerkingen, ideeën, complimenten, kritiek, wensen laat maar komen. Ik neem ze allemaal ter harte. Vanaf nu zal ik ook altijd reageren als dat gepast of gewenst is.

Momenteel ben ik bezig met de lancering van de t-shirtlijn van Gangsterliefje. Ja, ja, @Alex… waar zo’n toestand niet allemaal toe kan leiden he, haha!

Tegen mijn twittervriendje @Bartjeau wil ik nog even zeggen dat er in mijn boek feitelijkheden staan beschreven, die allemaal onderbouwd en uitlegbaar zijn. Wel heb ik getracht de heftige gevoelens die ik soms had, op de lezer over te brengen zoals ik die ervaarde tijdens de gebeurtenissen.

Ik hoop dat jullie me blijven supporten en hier af en toe een ‘line droppen’. Niets gezelliger dan dat!

Nogmaals heel erg bedankt, heel veel liefs!

Priscilla ‘gangsterliefje’ Jourdan

zaterdag, 12 juni 2010

bartjeau: Het OM en haar maffiamaatjes...

Ik heb je boek gelezen. Het is niet alleen een lekker weglezend verhaal (dixit @superschob) maakt het vooral ontstellend dat, ondanks het feit dat er blijkbaar weinig te verwijten valt aan het adres van Kaatee, er blijkbaar veel te rechtlijnig een pad gevolgd wordt. De Nederlandse spreekwoorden lijken op de Politie- en OMburelen te worden gebruikt om een onderzoek te runnen (rook=vuur, pek=besmet,...) en dat is kwalijk.

Uiteraard heb je het verhaal licht laten kleuren door wat je hebt meegemaakt (en dat is ook logisch!) maar ik vind het super dat je er zo mee omgaat.  Ik hoop dat jullie nu definitief verlost zijn van dat gedoe.

Bartjeau

woensdag, 09 juni 2010

Feest Nummer: Lekker

Heb je boek niet gelezen, maar vind je wel een hele mooie en slimme meid.

Kusss,

Feest Nummer

 

woensdag, 09 juni 2010

Mario - Den Haag: 5 mei 2010

Priscilla,

Je boek in één adem uitgelezen.
Dit is " Stand by your man "
Top.

donderdag, 06 mei 2010

linda turangan: Hoe gaat het???

Hee Cilla,

Ja,ja, nog steeds je boek niet gekocht, Jordy herinnerd me er wel steeds aan, maar je weet het he??? Rabbits!!!! on my mind, haha!!

Nee, maar komt goed, zag dat je ook hele leuke shirts had, SUPER!!! Die kun je bij jou bestellen???

Gaat alles verder goed??? Met ons gaat alles zijn gangetje, doe je de groetjes aan je mama,

Tot ziens,

 

Liefs van ons,

Oom Hans en ikke......

dinsdag, 27 april 2010

Mai: 21 april 2010

Heb je boek gister gekocht en in een keer uitgelezen. Vind echt super stoer hoe je alles hebt aangepakt. Liefde overwint alles!

woensdag, 21 april 2010

Elles: 19 april 2010

Ik heb afgelopen vrijdag met een glas wijn in 1 ruk het boek uitgelezen. Spannende avonturenroman!  WinkMaar... het is ECHT!

Schokkend is het achterhouden van ontlastend bewijsmateriaal door het OM. Dit paste blijkbaar niet in hun verhaallijn. Ook mistgordijnen rondom de inhoud van vermeende verklaringen om op die manier iemand langer te kunnen vasthouden vind ik vreemde praktijken. Maar ja, zie Lucia de Berk. Blijkbaar is dit voor hen normaal.

Ook nadat Marcel onschuldig is bevonden op alle punten, ondervindt hij en zijn gezin nog steeds last van deze rechtszaak. Lijkt me bijzonder onprettig, als je gewoon je leven weer wilt hervatten.

Misschien ben ik wel naief, dat ik ervan uitging dat in dit land iemand onschuldig is, totdat het tegendeel is bewezen. Wie neemt voor deze gang van zaken de verantwoordelijkheid? Wat is de prijs die mensen hiervoor moeten betalen? En... is dit de rechtstaat die we willen?

maandag, 19 april 2010

Anja: 13 april 2010

Heb net een intervieuw van je gelezen. Had me nog nooit in dit verhaal verdiept maar ga zeker je boek lezen... Top hoe je je man geholpen hebt en hoe je voor hem klaar staat.

zaterdag, 17 april 2010

Frank: 13 april 2010

''Gansterliefje tegen wil en dank in 1 stuk'' uitgelezen. Werkelijk een prachtig boek. Ook een ''ode aan de liefde''

zaterdag, 17 april 2010

Sueme!: Was gezellig

We willen je nog ff bedanken voor de uitnodiging. Was absoluut geslaagde party. Mooie locatie & gezellige gasten. Succes morgen bij pauw en witteman!!!!!! http://sueme.web-log.nl/sueme/2010/04/boekpresentatie.html

maandag, 12 april 2010

@MarjeanneS: Vandaag!

Succes met je boekpresentatie!

zondag, 11 april 2010

Violetta: 7 april 2010

Hee Priscil, ik schrok van RTL Boulevard! We hebben al jaren geen contact meer, dus ik wist nergens van! Jee, wat een wereldwijf ben je geworden!! Chapeau hoor. Heel veel liefs en succes, Violetta (Molenmaker) nu Verbruggen

zaterdag, 17 april 2010

Alex: 7 april 2010

Hallo , super dat t'shirt van gangsterliefje ha ha.
Veel succes.

zaterdag, 17 april 2010

Regina: 1 december 2009

Ben zo benieuwd naar je boek, Priscilla! :p

zaterdag, 17 april 2010

Titel:
Naam:
Email:
Inhoud:
   
 

 

Toon aantal 
YOU ARE HERE: REACTIES